Premiärkvällen Östermalms Saluhall

Innehåller affiliate-länkar

Östermams Saluhall Anno 1888.

Vilket fest wow ! Innan corona hade Östermalmshallen haft nypremiär för den renoverade saluhallen. När jag kom fram var redan alla gäster där som väntade att komma in. Det varit verkligen en välorganiserad fest. Man kommer in, hänger av sig jackan och sedan fotograferas alla gäster till pressbilder och det är kul, för att man får alltid fina bilder efteråt, som man kan använda till sin blogg eller fb och Instagram. När jag gick in på röda mattan mot den stora vackra huvudentrén av Saluhallen spelade de trummorna och trumslagarna stod på flera meter höga styltor, det var så häftigt att se. Därinne bjöds det på jättegod mat och dryck! Jag åt så många ostron eftersom jag älskar dem jättemycket :-) Det var så fin atmosfär och trevliga människor.

Här under kommer jag tipsa hur ni kan göra liknade frisyr som jag bar själv, den är perfekt om du ska på AW och har inte så mycket tid att fixa dig. Jag tipsar också att man inte behöver ha dyra kläder för att få en exklusiv och modern look. Det kan räcka att du har en designerväska som accessoar. Se på bilder och videon.

XOXO kärlek till alla !

Kavaj på mig är från ZARA och skor Christian Louboutin samt väska . Man kan kombinera smart, du behöver inte alltid bära dyra kläder för en exklusiv look.

Jag och min vän Peter Englund

foto: cawamedia

Foto ut Östermalms Saluhall Magasin

Foto: Östermalms Saluhall Magasin

  • 192 visningar

Gillar

Kommentarer