PETRÉ EVENT - Lasse i Gatan

Innehåller affiliate-länkar

Hej kära vänner,

Dagens blogginlägg handlar om mode, styling och såklart event! Det är alltid så kul på Petré Event, kika dears nya hemsida HÄR ! Eventet handlade om gamla stans nya hot spot - Lasse i Gatan (Swedens First and only pirate restaurant / Kolla in bilderna HÄR ).

Tackar Eero Hannukainen, Stockholms bästa fotograf , för alla underbara bilder!


Den underbara och super snygga Filippa Engberg (Lippsy ) var också där. Det fanns faktiskt en given klädkod - PIRAT. Men jag hann inte riktigt fixa kostym så jag valde att klä mig i vitt. När jag tar någon med mig till event då föreslår jag alltid att vi har matchade kläder på oss. Som ni ser på Lippsy, har hon också helt vita kläder på sig. Jag gör det för att det ser så mycket snyggare ut när bilden publiceras i tidning - kolla näst sista bilden nedan!Ovan ser ni ett foto av mig, Lippsy och en av Stockholms bästa festfixare - Johan Petré. Själva restaurangen är precis som ett pirat ställe, känns som att vara med i filmen "Pirates of the Caribbean"!


Foto: Eero Hannukainen

Det fanns många som frågade om min väska! Den är från Dolce & Gabbana, men tyvärr kan man inte köpa den längre.Tillsist så hamnade både Filippa och jag i Hänt i Veckan. Leta bara efter de röda läpparna i bilden nedan. Nu förstår ni väl varför vi satsade på vitt ;)"Beba Jonsson var glad I hatten" - haha ja, det var jag faktiskt verkligen...särkilt för att jag inte hade rätt kostym! Så att hatten hjälpte. Men Kapten E-Type, han var i sitt rätta element!


Referens: Piratliv i Gamla Stan, Hänt Extra , NR 24, 4 Juni 2019That's me for the day :)

Tack för att ni läser min blogg <3....en sak till innan ni går iväg!


Hjälp mig välja rätt mobilskal <3

Jag vill skydda min iPhone med en slitstarkt och snyggt skal! Men har så svårt att välja. Iallafall tycker jag mest om Richmond & Finch. Jag har begränsat mitt val till dessa få produkter! Ska jag kanske också köpa den där läppstift batteriladdare? Vad tycker ni?

Klicka bara på produkterna du tycker om mest, så köper jag den som får mest klicks! :)

Gillar

Kommentarer