Himla kul på engelen

Hej mina kära bloggläsare,

Här har vi ytterligare ett event( Johan Carlen ) jag har varit på. Som vanligt så har jag närvarat med min goda vän/ stylist Peter Englund och med en mer speciell men inte lika vanlig besökare, min dotter Alexandra!

Hon är minst lika kreativ som mig, om inte mer med tanken på att hon är skådespelare. Jag anser att båda min barn får deras kreativa sida från mig. Men nog om det, det här eventet var 50års Jubileet för Engalen en av mina favorit ställen. Den ligger i gamla stan precis vid vattnet riktat mot slussen.

Som vanligt, fanns det många bekanta ansikten där, som är en vanlig del av mitt liv. mingla äta bra mat och bara njuta av gott sällskap.

På övervåningen fick vi välkomst bubbel och på nedrevåningen fanns det jätte god buffe! MUMS! Det var så gott och trevligt. Det jag och Alexandra har på oss är Karen Millen klänningar, ett av mina absolut FAVORIT märken. Classy och färgglad, exakt min stil.
Det var allt om idag, vi ses ‘’ses’’ i nästa inlägg!

Xoxo,
Beba Jonsson

Till vänster: Nelly.com Filter Serie Skådespelerska Alexandra Jonsson i Karen Millen klänning & D&G bälte / Mitten: Designern Peter Englund ägaren av PEEP Stockholm / Till höger: Jag i Karen Millen klänning och zara bälte

Nelly.com Skådespelerska Alexandra Jonsson (Freja) i Derhy Kappa.

  • Event
  • 520 visningar

Gillar

Kommentarer