GULDBAGGEGALAN 2020

Guldbaggegalan hölls på Cirkus i år, och var en stor succé. Min date till Guldbaggegalan var ingen mindre än min kära vännina ,den mycket talangfulla skådespelerskanZinat Pirzadeh. En superstjärna och fin själ. Jag personligen fick äran att fixa till hela mitt sällskap på min Östermalm-salong Bebas Hair & Beauty. När de var klara var det min tur att göra min egen frisyr! Min look blev jag nöjd med!

Vi hade det så trevligt. Omringade av bubbel, stjärnor, attraktiva och talangfulla människor, fantastiskt god plockmat, skådespelare, regissörer, producenter, you name it! Alla som var ''någon'' var där. Det jag blev lite stolt över var att vår klänning hamnade på ELLE magazine och på Aftonbladet. Det var välförtjänt med tanken på att vi satt med den hela natten.

MER BILDER: HÄNT ,FEMINA ,SHIMODA.,CAWA MEDIA

FotografEero Hannukainen

Journalisten Anna Shimoda, stylad av mig. Hon såg väldigt vacker ut i hennes uppsättning.

Zinats och mitt hår matchar för att jag sydde min och hennes krans för att vi skulle matcha.

Som liten älskade jag Pippi Långstrump, det var en dröm som gick i uppfyllelse när jag fick fixa hennes hår för Galan. Inger Nilsson.

Zinat Pirzadeh och programchefen på Sveriges radio Bibi Rödöö.

Mia Jorpez uppsättning fixad på av mig på min salong Bebas Hair & Beauty.

Mikael Löfstrand och Mia Jorpes från Wonderland Events som anordnade Guldbaggegalan. Klänning

Berättelsen om moderna askungen och hennes lilla medhjälpare

Bakom min stiliga och glamourösa klänning ligger mycket hårt arbete. Ni undrar kanske vem designern är, vem är stylisten? Jo, det är inga andra än jag själv och min kära lilla medhjälpare och vackra dotter, Alexandra. Hela natten satt vi på vita fluffiga mattan i mitt vardagsrum hemma och sydde och sydde och limmade fast blommor från IKEA.

Det kan vara en värd läxa att lära sig i livet, du behöver ingen Versace eller Gucci klänning när du kan göra en själv. Allting som krävs är inspiration, en trogen kamrat, hårt arbete och mycket kärlek.

Alexandra och jag började sy redan kl 23 på söndag kväll, 19 Januari, alltså natten innan. Vi jobbade hårt hela natten, turades om, delade upp arbetet, gick på varandras rygg för att släppa spänningen i våra stela ryggar och så fortsatte vi till 08:00 på Måndag morgon. Det var inte lätt, men fördelen är att det var bra kvalitetstid spenderad mellan mig och min dotter!

Resultatet blev bra!

  • 746 visningar

Gillar

Kommentarer

PernillaPramberg
PernillaPramberg,
Alltså jag dör för ert arbete!
Ni är så bra!!
nouw.com/pernillapramberg