Bebas hair & beauty mode event 

Innehåller affiliate-länkar


Det var som en dröm!

Jag har alltid velat göra mina egna hår-visning med alla mina kreationer. Det här var andra gången jag gjorde en sådan visning och jag vill gärna göra det oftare, men det är tufft eftersom jag gör precis alla uppsättningar själv :)
Jag började planera eventet i augusti 2020, ett event jag hade tänkt göra året innan, men på grund av olika omständigheter så blev det intep så.
Vi hade bara två veckor på oss att fixa allt ochs om tur är så har jag fantastiska vänner som hjälpte mig att få till hela arrangemanget med mat ,dryck ,musik ,goodiebags och mycket mer.
Jag är så tacksam för att min granne Daniel Östman lånade ut sin lokal till oss. Hans lokal är vägg i vägg med Bebas Hair & Beauty och det innebar att alla mina gäster kunde mingla utanför och i dom båda lokalerna under kvällen med Corona Säkert avstånd.
Folkhälsomyndigheterna hade ett krav på max 50 personer per lokal och vi uppfyllde kraven genom att vara utomhus och använda båda lokalerna på ett säkert sätt för alla våra gäster.
Jag hade äran att samarbeta med Alexander Erwik som i mina ögon är Stockholms bästa festfixare. Han bidrog med sin fina gästlista och såg till att alla gäster trivdes och var glada.
Vi hade live-musik med Amanda på saxofon och hennes vän som spelade gitarr . Ni kan se alla artiklar från magasin som SVENSK DAM ,Östermalms SALUHALL magasin, Hänt Extra, Hänt i Veckan, Aftonbladet och många fler!
Det var verkligen en succé!
Här kan ni även ser vår video från evenemanget där vi också vill tacka våra generösa sponsorer!
Eftersom vi lyckade så bra och jag älskar att skapa roliga och minnesvärda event så har Alexander och jag nu bestämt att vi ska arrangera liknande event varje år som en fin tradition.
Nästa event är planerat till den 13 augusti 2021. Hoppas allt då är tillbaka till det normala!
Här kan se bilder på vackra håruppsättningar och jag visar även hur man kan göra en snygg uppsättning på sig själv. Det fins även tips på hur man kan klä sig till fest!

Krama / Beba

Lars Wallin stilade mig och valde den här fantastiska klänningen som han ville att jag ska matcha men goda sandaler och Michael Kors väskan, samt dom stora örhängen från Lily and Rose och hårstyling av Bebas Hair & Beauty

Foto : Charllote Brunzell

Jag och designer Lars Wallin som tyvärr inte kunde komma på mitt event eftersom han var upptagen med sin boksläpp denna dag. Boken heter "Avklädd" och finns tillgänglig på bokus.se

ÖstermalmsSaluhall Magasin

Delikates

fest fixaren Alexander Erwik och jag som har på mig Lars Wallin klänning

SVENSK DAM TIDNING

Ylva Nordin med vännina och skådespelerska Tina Leijonberg .Saga med mamma Linn Heed . Olivera med pojkvän Boza Rozic

Professor Micael Dahlen och dottern Tyra. Jovan Radomis SVT Programledare" GO `kväll" Bibi Rödöö radioproducent och Dusan Umicevic sportjournalist

Tv profilen Nadia Dagelin, Anna Vinterfall Labero art fotograf ,TV programledare Expressen Jasmin Lindberg och Nathalie Brydolf Bachelor och Idol.

Jasmine med Peter Englund Designer .Bild nr3 jag och Dogge Doggelito svensk musiker och skådespelare

Larisa Johansson för CAWA Media,Nils-Albert Eriksson Dancer " After Dark Productions , Madeleine Bokmar i svart läderklänning med businessman samt ex-fotbollsspelare Kenneth Bergkvist som kom med sin snygga flickvännen Lotta . Björn Törnblom i röda byxor som är dansprofilen från Let's Dance TV4, och som tillsammans med mig gjorde Gatsby Party i Montenegro 2016. Nu planerar vi en ytterligare stor Gatsby Party som vi kommer göra den 16 oktober 2021 på GRAND HOTEL Saltsjöbaden .

Model Diana Takacs ,Isabelle Alvarado och Fillipa Engberg

Jag med vin experten Noora Bouix ,skådespelerska Louise Nordahl med vännina Anna Åhlin. Författaren Roger Lundgren och hovexpert Irmeli Krans.

Model Pierre Leander . Alex Catalan och Per Nilsson . Stockhoms 'snyggaste par Leif Schulman och Ann.Skådespelaren Bengt Braskered

Jag och Zinat Pirzadeh Komiker och författare

Alla modeler och jag hade Lily and Rose smycken på sig

BEBAS HAIR AND BEAUTY Salongen http://www.bebashairandbeauty.com

  • 344 visningar

Gillar

Kommentarer